Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu

Belgegeçer : 0 258 266 20 99
WEB https://zeytinkoyhayirseverlerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ZEYTİNKÖY MAH. TAŞGEÇİT CAD. NO 7 PAMUKKALE / DENİZLİ
VİZYON : Okulda öğrenme temel ihtiyaçtır. Okulda her veli,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmektedir. Okulda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktadır.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı çağdaş ve kültürlü,teknolojik yeniliklerle uyumlu, bilinçli ve özgüvene sahip,hoşgörülü, yardımsever,vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,sorumluluk sahibi insan olarak yetiştirmek, öğrencilerin bilgili,becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, öğrencilere 21.yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmaktır.
BAŞARILAR : Dünya Gıda Günü - Resim Yarışması : Denizli - İkincilik Başöğretmen Atatürk - Resim Yarışması : Denizli - Birincilik

Öğretim Şekli :İlköğretim Normal Öğretim
Saatler : 08-30-12-50 ( sabah ) 13-30-15:05 ( Öğle )
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis : Var.
Ulaşım : Şehiriçi Minibüs / Şehiriçi Otobüs
Yerleşim Yeri : Denizli´yi Antalya´ya ve Muğla´ya bağlayan eski ana yol ( Eskiyol ) üzerindeki Vatan Bulvarı´na bağlı Taşgeçit Caddesi üzerinde yer almaktadır. ADRES: Vatan Bulvarı Yıldırım Bayezit Caddesi No: 42 PAMUKKALE-DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Denizli-Merkez-Çınar Meydanı´na Uzaklığı: 5 km.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : Futbol, masa tenisi, satranç turnuvalarına katılım
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Atık Pil - Atık Yağ Projesi ( Başladı.)